Verificarea lucrului JavaScript
ATENTIE! JavaScript este deconectat! Pentru a vizualiza pagina conectati JavaScript!
EN  RO  RU    


Împrăştietor de îngrăşăminte MIC-700/1200
                     

Produse

Dotarea întreprinderii

Finanţare

Noutati

Despre companie
Alte informatii:
 Caracteristicile tehnice
 Galeria foto
 Piese de schimb si alte fisiere

 Cum sa procur?

   Împrăştietorul de îngrăşăminte MIS este destinat împrăştierii uniforme pe suprafaţa solului a îngrăşămintelor minerale pulverulente şi granulate, precum şi a seminţelor de plante medicinale şi furajere, lucernă, mălai, lucernă, iarbă. Împrăştietorul este folosit în scopul hrănirii cu substanţă organică a culturilor de toamnă precum şi la însămânţarea terenului cu iarbă, mălai, lucernă şi alte culturi furajere.

   MIS este produs în două modele: MIS 700 şi MIS 1200.

   Construcţie şi principiu de funcţionare. 

   MIS este un agregat purtat şi acţionat de la APP (arborele prizei de putere). Are la bază un buncăr de alimentare (1) care alimentează două discuri de împrăştiere (2). Discurile sunt amplasate direct pe arborii de ieşire din reductor (3). Transmisia de la APP la reductor se face nemijlocit prin arborele cardanic.

   La deplasarea agregatului îngrăşămintele cad pe ambele discuri (2) prin intermediul duzelor mecanismului de reglare a normei (4), discurile executând rotaţia aruncă îngrăşămintele datorită forţei centrifuge.
 
Reglaje
  • Reglarea normei de administrare. Se face cu ajutorul mecanismului de reglare a normei (4), care măreşte s-au micşorează norma în dependenţă de necesitate şi tipul îngrăşământului administrat.
  • Reglarea lăţimii de lucru (administrare). Acest reglaj se face prin modificarea unghiului paletelor amplasate pe discuri (2). Plăcile sunt prinse în şuruburi către discuri, modificarea se face doar prin schimbarea la găuri a şuruburilor.
Galeria foto:
Alege alt produs:
Republica Moldova,
mun. Balti, str. Industriala 4

Departamentul vinzari:

Tel.: +373 (231) 8-87-10
         +373 (231) 8-87-11
Fax: +373 (231) 8-87-10
E-mail: Scrieti-ne
Gaseste cel mai apropiat distribuitor:
  Noutati Despre companie Cariere Dealeri Contacte