Verificarea lucrului JavaScript
ATENTIE! JavaScript este deconectat! Pentru a vizualiza pagina conectati JavaScript!
EN  RO  RU    


Grapa cu discuri grea BDST-2.5
                     

Produse

Dotarea întreprinderii

Finanţare

Noutati

Despre companie
Alte informatii:
 Caracteristicile tehnice
 Galeria foto

 Cum sa procur?

 

   Grapa cu discuri grele pentru livezi BDST – 2,5 este destinată pentru afînărea adîncă şi distrugera buruienelor între rîndurile de livezi, precum şi prelucrarea solului în cîmp deschis după recoltarea diferitor tipuri de culturi.

    Construcţie şi principiu de funcţionare

   În poziţie de transport BDST – 2,5 se utilizează ca agregat purtat (Fig 1) (în scopul comoditaţii la transportare), iar în poziţie de lucru se utilizează ca agregat tractat (Fig 2). Trecerea de la o poziţie la alta se face foarte rapid şi simplu fiind necesară forţa manulă a unei singure persoane.

   Constructiv grapa este formată din 4 baterii cu discuri amplaste sub forma literei V. Discurile la batereile din faţă au formă zîmţată (1) – această formă a discului are ca destinaţie fărămiţarea resturilor vegetale şi amestecarea eficientă cu stratul superficial a solului. Discurile batereilor din spate au forma netedă (2) – această formă a discului are ca destinaţie crearea unei adîncimi de lucru uniforme fără a lăsa porţiuni neprelucrate.

                                              Reglaje principale:                                                                    
  • Unghiul de atac. Unghiul de atac poate fi reglat pînă la 300 cu ajutorul cilindrului hidraulic (3), pentru fixarea bateriilor la un unghi corespunzător, pe ţava (4) există 5 orificii, patru orificii servesc pentru instalarea unghiului corespunzător în poziţia de lucru iar unul pentru fixarea bateriilor în poziţia de transport la unghiul 00.

Prin modificare unghiului de atac se modifică adîncimea de lucru care poate ajunge maxim pînă la 18 cm.

  • Ieşire laterală de la axa tractorului. La prelucrarea între rînduri la livadă, este posibilă reglarea agregatului în aşa mod ca să se execute prelucrarea cît mai aproape de tulpinile pomilor, modificînd ieşirea laterală a agregatului de la axa tractorului atît în stînga cît şi în dreapta la o distanţă de pînă la 2,5 m. Acest reglaj se face prin schimbarea poziţiei în dreapta s-au în stînga a ţevii de remorcare (5) pe sectorul cu găuri de fixare (6)

 Avantaje:

  1. Unghi mare de atac;
  2. Simplitate în întreţinere.
Galeria foto:
Alege alt produs:
Republica Moldova,
mun. Balti, str. Industriala 4

Departamentul vinzari:

Tel.: +373 (231) 8-87-10
         +373 (231) 8-87-11
Fax: +373 (231) 8-87-10
E-mail: Scrieti-ne
Gaseste cel mai apropiat distribuitor:
  Noutati Despre companie Cariere Dealeri Contacte