Verificarea lucrului JavaScript
ATENTIE! JavaScript este deconectat! Pentru a vizualiza pagina conectati JavaScript!
EN  RO  RU    


Cazane pe peleti
                     

Produse

Dotarea întreprinderii

Finanţare

Noutati

Despre companie
Alte informatii:
 Caracteristicile tehnice
 Piese de schimb si alte fisiere

 Cum sa procur?
CAZAN PE BRICHEŢI ŞI PELEŢI CB
CAPACITATEA DE LA 12 PÎNĂ LA 100 kW
 
 
CAZAN UNIVERSAL CU FUNCŢIONARE AUTOMATĂ ŞI SEMIAUTOMATĂ 
          Pentru funcţionare automată cazanul utilizează combustibil din Categoria I (peleţi, cărbune, etc.). Pentru aceasta cazanul este dotat cu un buncăr, sistem de alimentare cu combustibil şi aer care are la bază transportator melc şi ventilator, arzător, panou electronic de comandă şi indicatori termici. Procesul de funcţionare este asigurat de panoul electronic de comandă. La comanda panoului electronic, sistemul de alimentare, alimentează arzătorul cu o doză de peleţi şi aer pentru iniţierea şi menţinerea arderii.
          Pentru funcţionarea semiautomată cazanul utilizează combustibil din Categoria II (bricheţi, lemne, etc.). Pentru funcţionarea cu acest tip de combustibil, cazanul este dotat cu grătar din fontă, montat mai sus de arzătorul de peleţi. Procesul de funcţionare la fel este asigurat de panoul electronic de comandă, doar că alimentarea cu combustibil se face manual prin uşa din faţă a cazanului.
 
CAZAN CU FUNCŢIONARE SEMIAUTOMATĂ
Этот вариант котла производится под заказ, на основе универсального котла. В этом случае, универсальный котел лишен бункера, системы питания и пеллетной горелки. Несмотря на это, котел остается оснащеным панелью управления и контроля, системой питанием воздухом (вентилятор), чугунной решеткой и всеми тепловыми датчиками. Входное отверстие подоюшего шнека с горелкой, сохраняется и закрывается окошкой, герметично прикрепленной 4 болтами. Процесс работы такой же как и у универсального котла, вариант полуавтоматического режима работы.  
Важно! В любой момент, покупатель может создать на основе котла с полуавтоматическим режимом работы, универсальный котел с автоматическим и полуавтоматическим режимом работы, для этого достаточно просто купить остальные вышеуказанные аксессуары. Данная модификация не требует конструктивных изменений, все заранее предусмотрено с завода. 
          Cazanul dat se fabrică la cererea cumpărătorului, în baza cazanului universal. În acest caz, cazanul universal este lipsit de buncăr, sistem de alimentare cu combustibil şi arzător. În acelaşi timp cazanul rămîne dotat cu panou electronic de comandă, sistem de alimentare cu aer (ventilator), grătar din fontă şi toate indicatoarele termice. Gaura de intrare a transportatorului de peleţi cu arzătorul, este păstrată şi închisă cu o ferestruică montată ermetic în 4 şuruburi. Procesul de funcţionare este la fel ca la cazanul universal, varianta funcţionare semiautomată. 
          Important! În orice moment, cumpărătorul îşi poate crea în baza cazanului cu funcţionare semiautomată un cazan universal cu funcţionare automată şi semiautomată, pentru aceasta fiind de ajuns doar achiziţionarea restului accesoriilor menţionate mai sus. Modificarea dată nu necesită schimbări constructive, totul este prevăzut iniţial de uzină. 
 
AVANTAJE
La nivel de utilizator:
•  Comfort în utilizare;
•  Funcţionare la o gama largă de combustibili solizi;
•  Economie la utilizare;
•  Randament înalt;
•  Ecologic;
•  Regim autonom de funcţionare;
•  Termen îndelungat de exploatare.
 
La nivel naţional:
•  Reducerea importurilor de combustibili;
•  Deschiderea a noi afaceri în domeniul producerii peleţilor şi bricheţilor;
•  Utilizarea raţională a deşeurilor vegetale;
•  Reducerea volumelor de gaze cu efect de seră.
 
Domeniile de aplicare a centralelor termice  produse de Moldagrotehnica SA:
•  Case private;
•  Oficii şi hale de producere;
•  Sere pentru creşterea legumelor şi pomuşoarelor;
•  Grădiniţe de copii;
•  Şcoli;
•  Primării.
SCHEMA DE LEGATURĂ
 
          Cazanele date nu necesită condiţii speciale de instalare. Pot fi uşor conectate la sistemele de încălzire existente. Ele pot fi echipate opţional cu un sistem de încălzire a apei menajere.   
          NOTĂ: La comanda cumpărătorului, cazanele date pot fi produse cu capacităţi de pînă la 250 kW.
 
 
Alege alt produs:
Republica Moldova,
mun. Balti, str. Industriala 4

Departamentul vinzari:

Tel.: +373 (231) 8-87-10
         +373 (231) 8-87-11
Fax: +373 (231) 8-87-10
E-mail: Scrieti-ne
Gaseste cel mai apropiat distribuitor:
  Noutati Despre companie Cariere Dealeri Contacte