Verificarea lucrului JavaScript
ATENTIE! JavaScript este deconectat! Pentru a vizualiza pagina conectati JavaScript!
EN  RO  RU    


Fărămiţătorul de coardă viţă de vie FV-1,7
                     

Produse

Dotarea întreprinderii

Finanţare

Noutati

Despre companie
Alte informatii:
 Caracteristicile tehnice
 Galeria foto

 Cum sa procur?

Fărămiţătorul FV-1,7 este destinat fărămiţatului corzilor viţei de vie în urma curăţatului. FV-1,7 este agregatat cu tractoarele de 60 – 80 c.p. cu sistemul purtat  în 3 puncte la centru, cu acţionare de la APP (arborele prizei de putere).

Mărunţitorul conţine în sine o îmbinare a 2 funcţii în una singură care de obicei sunt incompatibile şi anume:

  • transmiterea cu Moment de Torsiune înnalt la un număr mic de turaţii a culegătorului;
  • transmiterea la un Moment de Torsiune mic la un număr mare de turaţii a rotorului mărunţitor.

Culegătorul de corzi este format dintr-un arbore cu Ø 180 mm, avînd la bază 26 de dinţi cu cu lungimea de 150 mm,. Culegătorul dezvoltă o mişcare de rotaţie de 140 rot/min. Datorită dinţilor lungi se face imposibilă înfundarea cu alte resturi precum ar fi pietre şi alte obiecte străine,  înafară de coarde. Datorită dotării maşinii cu un astfel de culegător se face posibil lucrul în orice condiţii climaterice.

Fărămiţătorul de corzi are in dotatie un arbore cu ciocane, fiecare ciocan alcătuind o greutate de 1,34 kg şi o mişcare de rotaţie de 1800 rot/min. Camera de mărunţire este protejată de pătrunderea unor obiecte străine, este exclusă varianta de a se înfunda cuţitele cu noroi în cazul lucrului în condiţii climaterice umede.

Schema de lucru

Situat în faţa agregatului culegătorul cu dinţi (1) de o construcţie specială, execută alimentarea eficientă cu corzi a rotorului mărunţitor (3). Viteza de rotaţie a culegătorului (1) joacă un rol important şi anume mişcarea de rotaţie lentă asigură o permanentă acumulare de corzi în faţa mişinii, formînd un tăvălug care atrage la centru chear şi acele ramuri aflate în nemijlocită apropiere de tulpinile viţei de vie.

După ce ramurile sunt încărcate în maşină ele sunt deplasate pe conveer (2) ajungînd în camera de mărunţire (3).

Camera de mărunţire (3) este amplasată la 10-15 cm de la suprafaţa solului, este închisă avînd doar nişte gratii (4) situate în spate servind pentru evacuarea masei mărunţite. Rotorul mărunţitor este dotat cu ciocane, care se roteşte la un număr de turaţii foarte înnalt. Corzile de viţă de vie acumulate de culegător sunt mărunţite şi aruncate prin gratii (4) afară. Orificiile la gratii (4) sunt calibrate în aşa mod ca materialul deja mărunţit căpătat să fie într-atîta de mărunt ca să se descompună uşor şi definitiv.

Materialul mărunţit este un bun îngrăşămînt, în acelaş timp avînd şi capacităţi de menţinere a umidităţii.

Galeria foto:
Alege alt produs:
Republica Moldova,
mun. Balti, str. Industriala 4

Departamentul vinzari:

Tel.: +373 (231) 8-87-10
         +373 (231) 8-87-11
Fax: +373 (231) 8-87-10
E-mail: Scrieti-ne
Gaseste cel mai apropiat distribuitor:
  Noutati Despre companie Cariere Dealeri Contacte