Verificarea lucrului JavaScript
ATENTIE! JavaScript este deconectat! Pentru a vizualiza pagina conectati JavaScript!
EN  RO  RU    


Fărâmiţător FZT
                     

Produse

Dotarea întreprinderii

Finanţare

Noutati

Despre companie
Alte informatii:
 Caracteristicile tehnice
 Galeria foto

 Cum sa procur?
   Este destinat fărîmiţării diferitor tipuri de crengi (cu diametrul maxim de 80 mm), a coardei de viţă de vie şi a altor resturi vegetale în fracţiune mică, în scopul presării ulterioare în formă de brichete pentru utilizarea lor în calitate de combustibil solid pentru încălzirea edificiilor.    
 
   Construcţia   
 
   FZT este un agregat purtat care poate fi exploatat în agregat cu tractoare cu capacitate de 60-80 c.p. Este acţionat de la APP (arborele prizei de putere) a tractorului, iar dispozitivul de avansare a rămăşiţelor vegetale spre zona de fărâmiţare – de la propriul sistem hidraulic, care constă din rezervor (23 l de ulei), pompă, filtru distribuitor şi separator de flux.
   De asemenea, fărâmiţătorul  poate fi instalat staţionar, conectându-l la un motor electric cu puterea  nu mai mică de 16 kW.
 
   Principiu de funcţionare
         
   Până la acţionarea fărâmiţătorului masa vegetală  se acumulează într-un loc special (corzile trebuiesc scoase din vii, iar crengile din livezi şi păduri).  
   Fărâmiţătorul în timpul lucrului este deservit de 2 persoane. Masa vegetală manual se încarcă în jgheabul de încărcare spre cilindrii de alimentare,  care împing  masa vegetală către discurile cu cuţite.  Dispozitivul de avansare a masei este acţionat de  la sistemul hidraulic iar viteza cilindrilor se reglează în dependenţă  de diametrul masei vegetale  (0 … 260 rot / min).
   Pe disc sunt montate cuţite, care se rotesc cu 880 rot/min  şi fărâmiţă masa vegetală. Discul îndeplineşte şi funcţia de ventilator care aruncă masa fărâmiţată prin conductă într-o capacitate instalată alături sau în remorcă. Masa vegetală este fărâmiţată în fracţie de la 2 până la 4 mm.
Galeria foto:
Alege alt produs:
Republica Moldova,
mun. Balti, str. Industriala 4

Departamentul vinzari:

Tel.: +373 (231) 8-87-10
         +373 (231) 8-87-11
Fax: +373 (231) 8-87-10
E-mail: Scrieti-ne
Gaseste cel mai apropiat distribuitor:
  Noutati Despre companie Cariere Dealeri Contacte